A Hazatérés Rádió interjúja Szabó Gáborral

Hazatérés: Mit gondolsz az MSZP szétszakadásáról? Szabó Gábor: Az egyik szemem sír, a mási nevet. Felháborítónak tartom,hogy Gyurcsány Ferenc a 2/3-os fülkeforradalom után még mindig szabadlábon van. Október 23-án is arról szólnak a hírek, hogy Gyurcsány Ferenc új pártot alapított, és nemsokára új frakciót. Normális országban nem így menne az elszámoltatás, az MSZP-ről már, múlt időben kellene beszélni, hiszen annyi bűnt követtek el.

Előszervezete az MSZMP az elmúlt 21 évben annyi kárt okozott a nemzetnek, hogy nem  tudom felhőtlenül nézni az MSZP szakadását, mert mindig arra gondolok, hogy nekik nem szakadniuk, hanem rég a süllyesztőben kellett volna eltűnniük.

Hazatérés: Hogyan értékeled a Jobbik folyamatos növekedését?


Szabó Gábor: A Szonda Ipsos legutóbbi eredménye 22%-os eredményről számol be, a biztos szavazók körében. Ezt a folyamatos növekedést tapasztaljuk az országot járva. Egyre több ember aki még 2010-ben a  Fideszre szavazott, bízott a 2/3-ban, azok Orbán Viktor kormányzása alatt ráébredtek, hogy valódi elszámoltatás nem történt és ugyanaza a liberális megszorító gazdaság folytatódik, mint Bajnai és Gyurcsány alatt. Az emberek nagyrésze csalódik a Fideszben, rádöbben,hogy nem történt változás.A szavazók többség először apátiába süllyed majd egy része átáll a Jobbikhoz. Reméljük, hogy ahogy közeledünk 2014-hez ez az erősődés mégnagyobb mérvű lesz.

Hazatérés: 2011 tavaszán megalakult a Jobbik Ifjúsági Tagozata, mi a véleményed róla?

Szabó Gábor: Ahogyan az Ifjúsági tagozat mottója is szól "MIÉNK A JÖVŐ", tényleg a tiétek.

Egy felelősem politizáló, gondolkodó pártnak mindig gondoskodni kell az utánpótlásról, az ifjúsági tagozat ennek egy gyűjtő helye lehet. A fiatalok beletanulhatnak, milyen egy taggyűlést levezetni, koncertet szervezni, koszorúzáson részt venni.

Az előszobája a nagy politikának. Ezen belül egy nagyon jó hangulatú, értelmes gondolatokat érzéseket átadó baráti közösség. Rájuk akkor is számíthatunk ha az utcán standolni kell szórólapozni, plakátolni. Vállt vállnak vetve tudunk együtt küzdeni a nemzetért.

Hazatérés: Mit üzennél a hazatétés rádió hallgatóinak?

Szabó Gábor: Egyre többen legyenek, és ezt a nemes kezdeményezést többen feltudják karolni.

Köszönöm az interjút!

Szebb Jövőt!

Forrás: Hazatérés Rádió

Tags: