Ismét Szabó Gábor a Jobbik országos választmányának élén

Szabó Gábor JobbikA Jobbik nyolcadik országos kongresszusa nagy többséggel Szabó Gábort választotta ismét országos választmányi elnökké. A politikus az eredmény ismertetését követő sajtótájékoztatón elmondta: úgy látja, hogy a Jobbik pártszervezetei egyre szervezettebben működnek. A gyermekbetegségeket, amit a hirtelen tag-és szervezetszám-növekedés okozott, rövid idő alatt sikerült orvosolni.

Szabó rámutatott: jelenleg is folyamatosan alakulnak új alapszervzetek -  legfőképpen a kelet-magyarországi és dél-dunántúli régióban - ám ezek a többiekkel együtt már aktívan és szerevezetten vesznek részt az országos munkában. A pártigazgató hozzátette: ezt igazolják az elmúlt időszak időközi választási eredményei is: Püspökladányban majd’ 10%-ot erősödött egy év alatt a Jobbik, Gyöngyöspatán pedig a párt színeiben induló Juhász Oszkárt választották a helyiek polgármesterré.

A politikus a barikad.hu-nak elmondta: a párt erejét legfőképpen a tagok „elhivatottságában és mérhetetlen hazaszeretetében” látja. Emellett kiemelt jelentőségű, hogy a tagság nem csak pártként, hanem mozgalomként is tekint a Jobbikra, így a kötelező feladatokon túl is tesz a politikai tömörülés sikeréért.

forrás: barikad.hu

Tags: