A Hazatérés Rádió interjúja Szabó Gáborral

Hazatérés: Mit gondolsz az MSZP szétszakadásáról? Szabó Gábor: Az egyik szemem sír, a mási nevet. Felháborítónak tartom,hogy Gyurcsány Ferenc a 2/3-os fülkeforradalom után még mindig szabadlábon van. Október 23-án is arról szólnak a hírek, hogy Gyurcsány Ferenc új pártot alapított, és nemsokára új frakciót.

Ismét Szabó Gábor a Jobbik országos választmányának élén

Szabó Gábor JobbikA Jobbik nyolcadik országos kongresszusa nagy többséggel Szabó Gábort választotta ismét országos választmányi elnökké. A politikus az eredmény ismertetését követő sajtótájékoztatón elmondta: úgy látja, hogy a Jobbik pártszervezetei egyre szervezettebben működnek. A gyermekbetegségeket, amit a hirtelen tag-és szervezetszám-növekedés okozott, rövid idő alatt sikerült orvosolni.

Beszámoló a Jobbik VIII. Országos Kongresszusáról - Szabó Gábor beszámolója a párt jelenlegi helyzetéről és jövőbeli terveiről

Szabó Gábor pártigazgató és országos választmányi elnök érdekes és tényadatokkal gazdagon tűzdelt beszédében világított rá, hogy ma a Jobbik a legjobban szervezett és legegységesebb párt Magyarországon. A mindig előforduló kisebb surlódásokon kívül más, egymástól jelentősen eltérő irányvonalak, érdekcsoportulások nincsenek a párton belül.

Nemesmedves és a hólabda-effektus

Szabó GáborA Jobbikot 14 egyetemista alapította 2003 októberében. A párt mára egy 840 alapszervezettel bíró, országos lefedettségű szervezetté nőtte ki magát. Interjú Szabó Gábor pártigazgatóval.

Szabó Gábor: A Jobbik Pongrátz Gergelyről nevezné el pártalapítványát

Szabó Gábor, aszabogabor.jpg Jobbik pártigazgatója az MTI-nek elmondta: a bíróság az ősszel benyújtott alapító okirat javítását írta elő, illetve hiánypótlást kért, az erre szabott határidő még nem járt le.

Horthy Miklósnak állítottak emlékművet Dunavarsányban - Szabó Gábor beszéde

"Akiknek hibájából országunk a pusztulás szélére sodródott, tanuljanak meg bűnbánóan minden bűnök legnagyobbikaiért vezekelni. Ez az, amit a haza ma tőlünk jogosan megkíván." - Horthy Miklós

 

Szabó Gábor (a Jobbik pártigazgatója, a dunavarsányi szervezet elindítója)

Tisztelt honfitársaim, tisztelt Dunavarsányiak, kedves jobbikos barátaim!

Időpont: 
2010, Június 19 - 17:00
Helyszín: 
Dunavarsány - Trianon Emlékpark

Szabó Gábor az MTV Ma reggel című műsorában

A Ma reggel vendége Szabó Gábor kampányfőnök, Jobbik.

Videó: 

Szabó Gábor rendkívüli felszólalása a Budafoki kilakoltatással kapcsolatban

 

Videó: 

"Csak a nemzet!" - Országos mozgósítást hirdet a Jobbik

Totális országos mozgósítást hirdet a Jobbik a kampány utolsó napjaira. Szabó Gábor pártigazgató "Csak a nemzet" jelszóval arra kéri a Jobbik szimpatizánsait, hogy a sorsdöntő választás előtt minden lehetséges eszközzel küzdjenek a győzelemért. A Jobbik már a kapuk előtt áll, de ahhoz, hogy beléphessünk a győzelem kapuján még sokat kell tennünk: telefonon, e-mailen, személyesen keressük rokonainkat, barátainkat, ismerőseinket és bíztassuk őket a szavazásra. Ne feledjük: most vasárnap a mi szavazatunk dönt! Győzzön a Jobbik!

Videó: